Olster Dakwerken, het grootste dakdekkersbedrijf van de Kop van Overijssel, maakt doorstart!

21-03-2017

Met een frisse nieuwe start weer aan de slag!

Zoals u wellicht bekend is, is Olster Dakwerken door de crisisjaren in zwaar financieel weer geraakt. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het faillissement op 2 maart 2017. Olster heeft niet bij de pakken neer gezeten. Gezien de kans op een doorstart is het werk niet stilgelegd na het uitspreken van het faillissement.

“We zijn een meer dan 30 jaar gevestigd en kwalitatief hoogstaand bedrijf, met goed opgeleide en ervaren vakmannen en hadden genoeg werk omhanden. We waren dan ook content dat zich direct vijf geïnteresseerden hadden gemeld. Uiteindelijk hebben wij de handen ineen geslagen met een betrouwbare, solide investeerder met een lange termijn visie.”

Olster Dakwerken maakt direct, op 21 maart, een doorstart en zal weer als zelfstandig opererend bedrijf verder gaan. En Olster blijft de Olster zoals u gewend was: een totaalontzorger met nuchtere mentaliteit en kwaliteit voor een nette prijs! Daarnaast blijft Olster ook aangesloten bij DAKBEHOUD Nederland, NDA, DAKMERK en behoudt het bedrijf zijn certificeringen (, zoals ISO9001, ISO14001, VCA**, KOMO BRL4702). Uiteraard blijven wij uw specialist in kunststof en bitumineuze daken op het gebied van onderhoud & beheer, renovatie en nieuwbouw.

“Het is ontzettend fijn dat er zo snel een goede oplossing gevonden is en we de kans gekregen hebben om Olster Dakwerken door te zetten en verder te gaan ontwikkelen. Wij, en al onze medewerkers, hebben er het volste vertrouwen in!”

Team Olster Dakwerken

Jan Vroegop, Algemeen Directeur

Henderikus Doorten, Commercieel Directeur

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Goede bedrijven veranderen constant